Dette er en skildring av mennesker som i en eller annen forbindelse oppholder seg i Trondheim, for kort eller lang tid. Noen bor her, noen er på besøk, andre er her som turister. Felles er at de i et tidsrom er en del av byen. Samstundes med at de er her og opplever den, er de også med på å forme den, og gi byen innhold og uttrykk.

mandag 1. august 2011

I medisinens tjeneste


På festningen.
Claudia Birade og Maïlys Latry jobber i frivillig praksis på St. Olav Hospital i sommer.
De kommer fra byene Biarritz og Pau i Frankrike, og er inne i 4. år på medisinstudiet ved univerisitet i Bordeaux.  Om 7 år er de kvalifisert til å få lisens som leger. Praksisen ved sykehuset er ikke betalt; lønn er erfaring i faget og opplevelsen av en annen kultur og egenart.

Vi kom til Trondheim fordi det er så pent her! Det er et vakkert landskap i Norge, og det er nærhet til naturen og elementene. Universitetet vårt har et samarbeid med universitetet i Trondheim, vi så bilder herfra, - og så reiste Claudia med hurtigruten engang da hun var liten og har tenkt på landet siden! Norge er også interessant fordi det er en annerledes kultur og miljø her sammenlignet med resten av Europa.
Nikon D3, Nikkor 85mm 2.0 ais

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar