Dette er en skildring av mennesker som i en eller annen forbindelse oppholder seg i Trondheim, for kort eller lang tid. Noen bor her, noen er på besøk, andre er her som turister. Felles er at de i et tidsrom er en del av byen. Samstundes med at de er her og opplever den, er de også med på å forme den, og gi byen innhold og uttrykk.

fredag 19. august 2011

Barnehageplanleggingsdag


Nordregate fredag kl. 12.25.Gågata har et herlig sus av barn og foreldre og besteforeldre. De gjør det beste ut av barnehagenes planleggingsdag, og opplever en sivilisert og solfylt begynnelse av valgkampen.Vilja Linnea hviler mens pappa nytter anledningen til å gjøre jobbærend rundt om i sentrum.
Fredrik Arkler kom til Trondheim fra Norrköping i 2007, og har vel stort sett vært i restaurantbransjen. 
Så traff jeg kjæresten, og Vilja her har akkurat blitt to år gammel ;)
Og så blir det bryllup på mamma og pappa i september her i Trondheim! Nå jobber han på Lille Skansen Restaurant og bar, og trives godt med å ta seg av gjester både til daglig og til festarrangementer. Vi har jo den beste utsikten til fjorden, med solnedgangen og det hele! Ellers er arbeidstiden lettere forenelig med barn og familie. Det er litt forskjell på å kunne slutte av kl 23 om kvelden, istedenfor kl 04 ;)  Lille Skansen  Barnehagekalender  Planleggingsdager 2011/2012

Nikon D3, Nikkor afs 28-70 2.8d

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar