Dette er en skildring av mennesker som i en eller annen forbindelse oppholder seg i Trondheim, for kort eller lang tid. Noen bor her, noen er på besøk, andre er her som turister. Felles er at de i et tidsrom er en del av byen. Samstundes med at de er her og opplever den, er de også med på å forme den, og gi byen innhold og uttrykk.

mandag 15. august 2011

Gullglimt


Barmuda, Solsiden.Frank Knutsen er tilbake i jobb på Barmuda. Han er født og oppvokst i Trondheim, men har i de to siste årene vært i trivelig utlendighet på Røros, hvor han drev sin egen bar. Startet her 1. august, og det er fint å kunne ta seg av gjestene her igjen :)
Vi er ute å feirer, det er derfor jeg har pyntet meg ser du!
Monica Storhaug er oppvokst på Jessheim og bor på Eidsvoll hvor hun jobber som sosionom. Hun er 4 dager i byen i forbindelse med Bane NM på Sykkel.  Det er bare en velodrom i Norge, og den er her! (på stjørdal) I fjor var første gang jeg deltok, da ble det bronse. I år ble det gull!


Hertugen er trener for Reaper Racing og kommer fra Skedsmo. Det er viktig for utøverne å ha en dyktig tilrettelegger og motivator ;)  Vi tre møtte hverandre i forbindelse med Sykkel NM her i Trondheim.


Godt beskyttet mot aftensolen i rød caps forteller Stig Christiansen, at etter to dager med Bane NM, fortsetter mesterskapet med to dager landeveisritt. Stig kommer fra Oslo og er oppvokst på Høybråten. Jeg sykler for Rye Sykkelklubb og det stiller omtrent 230 aktive personer i herreklassen, og ca. 60 i kvinneklassen.
Nikon D3, Nikkor 43-86mm 3.5 ais

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar