Ravnkloa onsdag ettermiddag.
Født i Oslo, vokst opp i Buvika, og bodd i Trondheim siden videregående.
Henrik Dyrnes Svendsen smiler litt over å være i det mimrende hjørnet.
Vi har delt ut havets smaksprøver i dag i forbindelse med Aqua Nor messen.
Det er i samarbeid med leverandøren Naustvik Enghav og stedet Rafnklau. Til daglig er det to barn på 1 og 4 år, og jobben som kjøkkensjef på Royal Garden som beskjeftiger Henrik.
Det startet med helgejobb som oppvaskhjelp på Dickens i Kjøpmannsgata, og så trengte de noen til å lage pizza og salater.... så ballet det på seg. Kom i kontakt med kjøkkensjefen på Bryggen, og med 'paragraf 20' ble det læretid omgitt av dyktige og inspirerende folk i faget. En ekstremt lærerik tid :)
Smak av Kysten Royal Garden Royal garden.in Rafnklau Ravnkloa VT Aqua Nor
Nikon D3, Nikkor afs 28-70 2.8d
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar