Dette er en skildring av mennesker som i en eller annen forbindelse oppholder seg i Trondheim, for kort eller lang tid. Noen bor her, noen er på besøk, andre er her som turister. Felles er at de i et tidsrom er en del av byen. Samstundes med at de er her og opplever den, er de også med på å forme den, og gi byen innhold og uttrykk.

torsdag 20. oktober 2011

GummihjulOktobermorgen på Leangen.

Nettene blir lange, og gradestokken krymper seg ned mot null.
Sesongskiftet føles på kropp og kjøretøy, og dekkspesialistene har aktive dager.Det er litt pussig å se en bil uten hjul, det er liksom ikke en bil lenger. Man bare vet at den er det.Morten Sundberg gleder seg over travle dager. Det er pågang her fra klokka 7 om morgenen. Det blir en del dekkskift i løpet av en dag. Har ikke helt telt etter selv, men avdelingen for dekkhotell og drop-in, satte ny rekord nettopp. Den er nå på 85 biler på en dag.

Morten er født og oppvokst på byåsen. Nå bor han i Klæbu, og har jobbet på Vianor i et års tid.
Ludwig Lindstrøm har vært i Trondheim i omtrent en måned. Han kom hit fra Skellefteå i Norrland.Avdelingsleder Øyvind Sundberg har lang fartstid hos Vianor, og trives også godt med å dele arbeidsdag med bror Morten :)
Om Bildekk - NAF   Vegvesen.no   Dekktest Piggfrie dekk   Vianor   ByttDekk.com   Refleks!Nikon D3, Nikkor afs 50mm 1.4g

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar